zirnik 

kapat
  1. Zırnık;

-Arsenik.
    -Herhangi bir şeyin en küçük, önemsiz ve işe yaramaz parçası.
    #204438 (Eqin, 28.04.2006 05:24)
  2. (bkz: zırnık koklatmamak)
    #204473 (the kene, 28.04.2006 08:58)
  3. as2s3 formülüne sahip sarı renkli katı kimyasaldir. Genelde deri sektöründe kullanılır. Zehirlidir. *
    #839959 (MeLaNKoLiK, 10.11.2006 13:37)
  4. halk arasında kullanılan bir çeşit deyim niteliğinde olan cümledir.
    örnek: bu paradan sana zırnık koklatmam.
    #840111 (burak1905, 10.11.2006 14:21)
  5. küçük, önemsiz, işe yaramaz şey.
    zirnik vermemek
    zirnik koklatmamak
    #1632080 (irfy, 11.05.2007 18:41)
  6. Kim Beşyüzmilyar isterdeki; Beşyüzmilyarlık soru.
    Arseniğin halk arasındaki ismi nedir?(Kenan Işık bu soruyu sordu.)
    Yarışmacı; -Zıkkım.
    500 Milyarı Alamadı.
    zırnık bile alamadı.
    #3712649 (hayyamyamac, 24.07.2008 13:12)

© 2008 - uludağ sözlük

zirnik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zirnik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zirnik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dr renaud paris » 128 » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » cherry garcia » nobetci eksi oycu » langaza » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » yakisikli olmak » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » goz doktoru » bruksel » benim niye yok » kocaeli » oliver y benji » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kafakoparanus » heresy » turkey hill » samsung i900 omnia » son tavsiye edilen entrylerim » temcit pilavi » ertugrul saglam » ahmet yildiz olmedi sirin » bon iver tarzi baslik acma rehberi » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » tekin acar » o yazar benim » ben garanti cennete giderim diyen insan » imminent » tygers of pan tang