zira once bozunma ailesinden baslar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zira mi zira nedir
  2. bozunma
  3. insanin ailesinden utanmasi
  4. zira
  5. zira ne ki
  6. sevgilinin ailesinden nefret etmek
  7. ailesinden ilk kez askerde ayrilan erkek
  8. zira nedir
  9. mezuniyet toreninde ailesinden utanan genc
  10. yalnizliginin hincini ailesinden cikartan genc

© 2008 - uludağ sözlük

zira once bozunma ailesinden baslar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zira once bozunma ailesinden baslar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zira once bozunma ailesinden baslar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » anton putsilo » transseksuel guzellik yarismasi » ergenekon cetesi » derdim coktur hangisine yanayim » hell s kitchen » sosyal demokrasiyi sol sanmak » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » bir seylere inanma ihtiyaci » moriye » kirli » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » ulu chat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » 2 saat icinde deprem olacakmis » islam channel » black star » logitech » tonari no totoro » 3mo amjha » abuse » ugur dundar » var misin yok musun ajdar » andrejoni » sozlukten kiz kaldirmak » bir kalemde silmek » fettos » itu sozluk