zira eskiden ederdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zira mi zira nedir
  2. bileydim ben de ederdim
  3. zira
  4. zira ne ki
  5. zira nedir
  6. zira sozcugunun gereginden fazla kullanimi
  7. britanya kopegiyim zira ingilizce havliyorum
  8. onlara olu demeyiniz zira onlar diridirler
  9. ey akil terk et basimi zira ask geldi
  10. ayar vermeyin zira baslik acmasini bilmiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» rosa luxemburg » aile bireylerinden gelen komik sms ler » kullerinden dogmak » itu sozluk » guven kirac in tadim reklami » cok guzel hareketler bunlar » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » seri eksi oy veren ibne » saman nezlesi » artvin in tarihi eserleri » ayar veren sarkilar » rapidshare » nilinci » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » turkiye sozluk » boga burcu unluleri » dragonheads » anti emperyalizm populistligi » biraz eglenmek ister misin tatlim » istanbul » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » what a feeling » issizlik krizi » progressive » oss ye giderken suslenen kiz tipi » mor ve otesi » bakla fali » yasaklardan korunmanin yollari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa