zipzip 

kapat
  1. Bilye.
    #149079 (italiano, 04.04.2006 14:40)
  2. (bkz: kurbayee zıpzıp zıplayee)
    #180097 (nuwanda, 18.04.2006 23:59)
  3. (bkz: winzip)
    #3658737 (wings for marie part 2, 13.07.2008 15:41)

© 2008 - uludağ sözlük

zipzip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zipzip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zipzip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » ukteyi artilayan zihniyet » transseksuel guzellik yarismasi » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » pardus 2008 » topun arkasina gecme » birbirine benzeyen unluler » central park i goren apartman dairesi tutmak » objectophilia » sigarayi birakmak » ozledim seni » galatasaray ve besiktas kardesligi » jean marie gustave le clezio » dendrophilia » eminonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kitap okumayanlardan sabun yapmak » bize musaade » anlik » serdar ortac » silent running » fatih tekke ve batuhan karadeniz » lisa garland » sevim basbug » ogrenci evi » sener eruygur » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » wreqfasd » frekans » sevgiliye son soz » dan jacobs