zippoyla akrobatik hareketler yapan insan 

kapat
  1. kendi başına bir karakter sahibi güzelim çakmağı bin türlü gerizekalı hareketle yakmaya çalışan kişidir. ateş istersiniz, cebinden zippoyu çıkarır 3 dakka elinde çevirir, açar, kapar, havaya atar, tutar en sonunda büyük bir marifet yapmış havasında, yüzünde salak bir gülümseme ile sigaranızı yakar. "benim işim gücüm yok, böyle boş şeylerle uğraşacak vaktim çok" demenin bir yoludur.
    #3396780 (ad lucem, 14.05.2008 16:32)
  2. orasını burasını yakma ihtimali yüksek olan insan.
    #3396787 (tutamadim kacirdim, 14.05.2008 16:33)
  3. (bkz: yumurta kırmak)
    #3396796 (eko le pew, 14.05.2008 16:35)
  4. zippo'suna para vermemis insandir. muhtemelen ex manitadan arak ya da en iyi ihtimalle hediyedir.
    #3396799 (tiremisu, 14.05.2008 16:35)
  5. (bkz: zipponun yanlışlıkla göte kaçması)
    #3396883 (crypto, 14.05.2008 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

zippoyla akrobatik hareketler yapan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zippoyla akrobatik hareketler yapan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zippoyla akrobatik hareketler yapan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zihin haritasi » anlamli sarki sozleri » gunluk hayat » eksi oy almak » sufjan stevens » yolcudur abbas baglasan durmaz » sualtu housing » hayatta anlik mutluluk veren seyler » rambo okan vs bebek okan » turk kizlari » samandag » private sozluk » usuyen kutup ayisi » dogan gorunumlu sahin » kirklareli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baba ogul diyaloglari » kafakoparanus » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » sacriter » live forever » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » fernando chalana » ideal penis boyu » manisa » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » asik olunan kiza naber lan top demek » onay bekleyen entry » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » sabri sarioglu » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba