zinedine 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zinedine zidane
  2. fenerbahce nin zinedine zidane transferi
  3. zinedine zidane gibi kafa atan smiley

© 2008 - uludağ sözlük

zinedine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zinedine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zinedine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » firat haber ajansi » seriat » bayer » ankaragucluler saraba dustuler » harp uzerine » yorgandan ev yapmak » yaran diyaloglar » yaran futbol spikeri replikleri » topraktan yaratildigina inanan angut insan » sozlukculerin popomundo karakterleri » zevkten dort kose olmus bocek » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » there will be blood » fenerbahce com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bunalti » camur » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » zonguldak » muhlis bey » kara mi kizil mi » 9 teroristin cesedi bulundu » erkek » army of me » fenerbahce nin uclu savunmaya daha yatkin olmasi » sozlukteki kizlar » seni anliyorum » burdayim » cok pis polemige girerim » vonal