zindik 

kapat
  1. (bkz: bre zındık)
    (grup vitamin, 26.06.2006 14:43)
  2. islam dinine göre şeytanın yol arkadaşı.
    (asiti kaçmış kola, 24.07.2006 12:51)
  3. üçüncü nesil çaylak.aynı anda üye olduğum,burada yıldızlaşacağına emin olduğum.* *
    (cok da nickimde, 07.10.2006 23:19)
  4. 3.nesil yazar.
    (pelvis, 08.10.2006 20:41)
  5. odtülü yazardır ayrıca. (bkz: sözlükte odtülü bolluğu)
    (angelripper, 09.11.2006 10:56)
  6. efendim, bu kişinin başlığım altına yazdığı "baldır, börektir" tadında entryden (bkz: #879826) sonra bir entry daha yazmak farz oldu:

öncelikle, çekingenliğini atarsa coşar, coşturur demedi demeyin. gördüğüm kadarıyla kasmadan yazıyor, normalde neyse o.

aynı dili konuştuğumuz doğrudur ama aynı psikolojik rahatsızlıklardan muzdarip olmamız biraz fazla sanki.ben düştüm bu dertlere, o kendini kurtarabilse keşke..ayrıca benden 1,5 yaş büyük olmasına rağmen abla olarak değil, normal bir dost olarak kabul ettiğim insandır, sağolsun hiç ablalık taslamaya kalkmadı şu ana kadar..

entrylerinde ise tek bir şey göze çarpıyor, çok fazla odtü ile ilgili yazıyor sanki ama olsun, o kadar kusur kadı kızında da olur diyoruz, zaten kendisi de kadı kızı gibi bir şey oluyor..*
    (cok da nickimde, 20.11.2006 22:19)
  7. en ufak suçlama getirince suçlamaları sıralayan bir de üstüne saydıran kişiymiş, buradan tüm yazarları uyarıyorum, onu bir şeyle suçlayan bir mesaj falan atmaya kalkarsanız sonuçlarına katlanırsınız, bir de üste çıkmaya çalışıyor. ama yine de bu saatten sonra atsan atılmaz, satsan satılmaz bir kişidir benim gözümde, ne yaparsa yapsın 15 dakikadan fazla küsemeyeceğimdir..
    (cok da nickimde, 24.11.2006 23:00)
  8. Zındık münafık,ateist gibi anlamlar taşır.Allah'a ve ahirete inanmayanlara denir.
    (Tardu, 08.01.2007 20:56)
  9. http://www.duslersokagi.c...gitozgur/index.php?id=194
    (ELeCTrO, 03.10.2007 23:25)
  10. Üniversitelerarasi Kurul Baskani mustafa akaydin olarak özetlenebilir.
    (derekdivalderon, 29.02.2008 19:45)
  11. sevimli bir bireydir zindik.

yavaş yavaş tespit manyağı olduğunu da fark etmekte ki iyi bir şey. heralde...
    (rejected, 19.05.2008 02:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seri eksi oy veren ibne » dot » 208 67 222 222 » sehitler oratoryosu » das auto » onumuze geleni ezeriz » sozlugu kapatmak » dolu metrobus e binen hayvan » kapitalizm » google cevherleri » willis reed » f 22 » gidersen yikilir bu kent » primavera » josef stalin » turk astronot ve houston » gulben ergen le surpriz » lat » dilruba » x86 » sehir » falling slowly » unknown artist » alkol » sibelim » 463 kiliogram agirligindaki adam » goc etmek » ctrl j » ismail yk nin koreli hayrani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa