zincir 

kapat
  1. Birbirine geçmiş metal halkalardan oluşan dizi.
    #194886 (italiano, 24.04.2006 18:15)
  2. kadıköy barlar sokağının hem en ucuz birasını hem de en ucuz koltuklarını bulabileceğiniz bir rock bardır. az ötesinde masal evi vardır güzel de bir bahçesi vardır tavsiye olunur.
    #391597 (sosyete kizi suzan, 02.07.2006 15:49)
  3. bir zamanlar eskilerinin içeri alınması yasaklanan ortamını ve tarzını değiştirmek için her daim denemeler yapılan, ama eskilerinin vefa örneği göstererekten hala gittiği barlar sokağı denilince Rock Pub Cafe den sonra akla gelen ikinci rock bar.
    (bkz: mogami)*
    (bkz: orta dünya ya bitişik oturanlar)
    (bkz: rock cafe çalışanları)
    #648178 (BlindGuardian, 19.09.2006 15:08)
  4. kışın arabaların kaygan zeminde kaymaması için tekerleklere takılan aparat.
    #674955 (asiti kaçmış kola, 28.09.2006 20:10)
  5. sanayinin vazgeçilmez parçalarından biri. imalatı oldukça titizlik gerektirmektedir.

zinciri oluşturan küçük parçaların her birine bakla adı verilir.
    (bkz: atlı zincir)
    #1022677 (pilotmont, 19.12.2006 19:31 ~ 19:33)
  6. kadife sokak'taki bar, kadıköy'de, 4'e kadar açık kalan yegane mekandır. diğerleri 1'de hemencecik kapanır. amma velakin, "john lennon'a ingiltere'de 'miserable happy shit' diyorlar" şeklinde zırvalayan keltoş dj'e katlanabilmek oldukça zordur. onun yerine, "ayda 3 milyar kazanıyorum," diye sallayan barmene takılıp daha keyifli zamanlar geçirmenizi tavsiye ederim.
    #1161426 (louis cyphre, 16.01.2007 03:43)
  7. gücü, en zayıf halkası kadar olan alet.
    #1626320 (dancing in the moonlight, 09.05.2007 23:04)
  8. kadife sokak ta bulunan bir bar dır.gidildiğinde yaş sorunu yok değil mi diye sorulur.
    #1787076 (dondurulmus elma cekirdei, 18.06.2007 22:43)
  9. her defasında içeri girerken vazgeçip teacher s'ı tercih ettiğim bar. her daim metal çalabilmesiyle ünlüdür. önünde birkaç motor mutlaka bulunur.
    #2057994 (avedis, 02.08.2007 18:55)
  10. saat dörde kadar zaman geçirmeye kalkıştıgınızda, olası polis kontrollerine ve zaman kaybına tahhamül etmeye çalışırken sinir krizi geçirmeniz, kimliğinizi polisten alıp size ulaştıran kahraman garsonun adınızı öğrenip bi daha ki serviste isminizle ve senli benli hitap etmesiyle dumur-u azam olmanız, gecenin sonlarına doğru, tv'de dönen kliptekiyle, kendini bi bok zanneden saat iki sonrası vardiyasındaki salak dj'in çaldıklarının, farklı şarkılar oldugunu anlamanız ve senkron sorununu gördüğünüzde kıçınızla gülüp eğlenmeniz muhtemel olan bar.. eleman eski müşteriyi kaçırmamak için basıyor iron madien kliplerini, fonda pump it, millet coşuyor.. * her daim süper mekan.. *
    #2661772 (little girl in bloom, 04.12.2007 19:08 ~ 19:09)
  11. kadife sokağın en bir iyi rock barı iken bir boka yaramaz bir yere dönmüştür. zincir bozuldu, eskisi gibi değil diyen varsa sonuna kadar katılıyorum, hak veriyorum.

dj'leri bir garip, müzikler rezalet. 9-10 yaşında çocuğuyla gelen bir aile görünce de tamamen emin oluyorsunuz ki zincir bitmiş. ha gidilmiyor mu? gidiliyor çünkü yılların alışkanlığı olmuş. en azından bir bira içimlik uğranıyor.
    #3713721 (motorkafa, 24.07.2008 16:20)
  12. El ele kol kola hep birlikte, bir hedefe doğru kilitlenme halidir.
    (bkz: Komşuyla gelen düğün bayram.)
    #3713999 (hayyamyamac, 24.07.2008 17:00)
  13. her şeyden önce zincir bar kadıköy'ün en tanınmış barlarından biridir. belki de birincidir. çok eskiden beri giden bir adam değilim. son bir senedir gidiyorum. ve en son gittiğimde de gayet hatunu yemeye gelen con con arkadaşlar vardı. hani rock bar falan biraz tırt kalmış. allahtan arkadan çalan şarkılar kendinizi rocker ortamda hissetmenizi sağlıyor. he o da dj'in tribine bağlı. zaman zaman alternatif şarkılarda çalıyor.

önemli bi ayrıntı efes dark 3.5 ytl. belkide zincir'in bu kadar cazip gelen noktası budur. hatta her masada birer ikişer efes dark görmek mümkün.

kısacası zincir artık biraz daha piyasaya çalışmakta. tabi ekonomik sebepleri firmları bu tür stratejilere itebilir. ki zincir'i de itmiştir. he ben neden bunu bu kadar abarttım. vallahi bilmiyorum.

(bkz: koy götüne rahvan gitsin.)
    #3818291 (sebarstian, 14.08.2008 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

zincir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zincir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zincir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» azuhaha » norrda » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » yuz 1981 » deniz fidel che » hande yener » 128 » muneccimle cinsel iliskiye girmek » tekin acar » dus pesindeysen dus pesine » aziz yildirim » gaasaray » safak saymak » ornenando » senkronkaymasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz prensli at » uzay » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » lost » baslik osurmak » netsozluk » paranormal phenomena » facebook » unlulerin kisisel iletileri » 5 m migros » roma hamami » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » icime islerken » zengin dogmak » ferhan sensoy