zin zin 

kapat
  1. bir dandadadan şarkısı..

rengarenk oldu dunya altimda
    butun alem ortak oldu oyunuma
    sen niye katilmadin ben mi cagirmadim

butun zerrelerim dagildi evrene
    ve hatta hepinizin icine
    sen niye almadin ben mi veremedim

zin zin catali goster bana
    hadi hadi goster hadi goster bana

ona buna suna buna verdin durmadan
    hadi artik goster sunu ucundan
    tilki gibi tetikte uykuda bile cile

yola ciktim karga boku agzimda
    butun yollar catallandi karsimda
    sen hangi yoldan gittin arkanda kalmamis izin

zin zin catali goster bana
    hadi hadi goster hadi goster bana
    #973240 (chanson de roland, 09.12.2006 19:13)
  2. bulent ersoy'a* armağan edilen dandadadan şarkısı.

http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #1836305 (osmanthegral, 28.06.2007 19:20)
  3. mükemmeldir, insanı günün her hangi bir anında "çatalı göster banaaa" diye dolaştırabilir.

siz siz olun sarkıyı icinizden tekrarlayın, herhangi bir satırı insan icinde soylendimi tahribat yaratabilir vucut uzerinde.**
    #2200890 (euphrates, 26.08.2007 03:14)
  4. (bkz: kacın kunteper canavari geliyor)
    #2200893 (mulayim, 26.08.2007 03:14)
  5. ayrıca, sarkı ile aynı mentaliteye sahip bir benzeri de mat'ın herkes biliyor'udur.
    #2200900 (euphrates, 26.08.2007 03:17)
  6. ona buna suna buna verdin durmadan
    hadi artik goster sunu ucundan
    tilki gibi tetikte uykuda bile cile
    dizeleriyle insanı mest eden harika şarkı.
    #3456267 (suicidal imbecile, 27.05.2008 21:34)

© 2008 - uludağ sözlük

zin zin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zin zin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zin zin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogramaci » dj ercik » sperm savaslari » kafam zenith saat gibi calisiyor » yellenme uzerine » penis ve vajina guresi » dilforum com » aldatilmak » entryde ben dahil sacmaligi » ingilizce bilmeyen futbolcunun hakem isyani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games