zil sesini maria sharapova cigligi yapmak 

kapat
  1. psikolojik sorunları olan ya da çok fanatik olan birinin yapabileceği hededir.100 desibellik bir çığlık olduğundan,kapı çaldığında popo ile yer arasındaki mesafe artabilir ve ''ne oluyoruz lan'' denilebilir.mustakil evlerde yapılabilecek atraksiyondur zira apartman olursa adamın ağzına zıçabilirlerdir.
    (pulp fiction, 15.06.2006 15:27)
  2. (bkz: zil sesini şahin k anırması yapmak)
    (MaRTyNs, 15.06.2006 15:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pc basinda yasanan piyanist santor havasi » sanirim osurdum » alkis agasi » hicbir seyden memnun olmayan insan » irlanda edebiyati » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » ceng » goksu » babalarin western film izleme sevdasi » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » white queen » alimacgraw » oyuncakdunya » 2kat keyif » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » dertler benim olsun » ben » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » what the fuck are you talking about » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » rambo » tarihteki unutulmaz ayarlar » fistfucking god s planet » joker » acibadem in ara sokaklari » krematoryumda yakilip zombi olmak » sick of it all » menemen olayi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa