ziksinler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zi
  2. zi punt
  3. zia
  4. ziad jaziri
  5. ziani pozisyonu ziyan etti
  6. ziba
  7. ziba dudu
  8. zibana
  9. zibanmak
  10. zibar yat

© 2008 - uludağ sözlük

ziksinler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ziksinler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ziksinler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kultursuz dinazor » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » ultra emperyalizm » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » sehid » dis teli » valon » stairway to heaven » atvde aglamak » orhan pamuk » sabetayist » yuz 1981 » sosyete keci » smoke screen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gaziantep » kocaeli » katla ve ucur » yaz demedim » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » mainz » sabri sarioglu » mudur » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » uludag sozluk hakkinda ne dediler » cocukken yapilan salakliklar » magusa » aaal sozluk » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » bana fenerbahce mi geri verin