zihni muzik 

kapat
  1. akmar pasaji'nda bulunan bir müzik dükkanının ismi. sahibinin de ismi Zihni'dir. Zihni eski kuşak rocker ve metalciler arasında meşhur bir isimdir. Teşvikiye camii civarında kopya kaset tezgahı ile başladığı işini bugün bu dükkanda yürütmektedir. diken ve bazı yerli rap gruplarının albümleride bu firma tarafından hazırlanmıştır.
    #2408132 (joe satriani, 01.10.2007 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

zihni muzik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zihni muzik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zihni muzik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask incitir » fake you » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » sehremini » deniz fenerini unutmayin » herild yani » fatihkul » kuantum sifreleme » boliviano » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » cocuklarla girilen diyaloglar » cahillikler kitabi » gercek » amigurumi » akp biyigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » bugun benim dogum gunum » beziman » kardese yapilan iskenceler » nazli oksuz » sozlukten kiz kaldirmak » bir populer kultur magdurunun ruyalari » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » halusinasyon » kul olayim kalem tutan ellere » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » insanlardaki yapmacik ask meraki » mulkiye » jesus christ propogandasi » satisa cikarilan ulke