zihni derin 

kapat
  1. rize'ye çayı getirip, eken umum müfettişidir.
    #2279484 (anlayan el sallasin, 07.09.2007 21:01)
  2. çayı türkiye'ye getirmiş idealist orman müfettişi...

çayı rize'den önce öğretmenlik yaptığı bursa'da denemiştir . burdaki denemeler başarılı olmayınca diğer çay yetiştirilen yerlerle bire bir özellik taşıyan rize hedefi olur . dışardan getirdiği çay fidanları tutar ve türkiye'nin çay ihtiyacını karşılayabilcek bi üretim başladı ...

idealist olmak
    #3480783 (bir tutam ot, 01.06.2008 23:04)
  3. (bkz: zihni sinir)
    #3480786 (notrinova, 01.06.2008 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

zihni derin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zihni derin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zihni derin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkcell » kesfedilmek » cocuklar duymasin » yalnizim » ugur isilak » discilerden nefret etmek icin nedenler » erzurum » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » evlenmek » whopper » polemik yapilabilecek entryler » ikinci kadin » viski cacik » ankaragucluler saraba dustuler » izmitspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendini super seksi sanan erkekler » ordek popolu kiz » ivana » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » kollama » ordu » yilanla poz veren manken » ybsg denilesi kizlar » canim kelle istiyor » sabetay sevi » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » sozlukteki erzurumlular » 1000 entry » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan