zihni cakir 

kapat
  1. ergenekon un cokusu ve kod adi darbe kitaplarının yazarı. yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle ergenekon savcısı zekeriya oz'ün talimatıyla tutuklanmış. derinlerde bir şeyler oluyor ama hadi hayırlısı.

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=694478
    #3454386 (keserim ulan topunuzu, 27.05.2008 14:58)

© 2008 - uludağ sözlük

zihni cakir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zihni cakir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zihni cakir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sehid » faati » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » mugla » avon urunlerini satan kiz » keskek » berbere sac tarif etme sikintisi » ankara » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » ayfon » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » tekin acar » basur » iman zinciri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sokrates in olumu » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » cebit » bora ebeoglu » kocaeli » onurkul » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » jargon yapmaya kasan yazar » samsun » goncagul sunar » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » rafet el roman » wahayra » camel al deyince uzun marlboro light alan insan