zihinden problemler 

kapat
  1. ilkokul kitaplarında rastlanabilecek problem çeşitidir. çocukların pratik matematik zekalarını geliştirme amacı taşır.
    #333924 (bahdeniz, 10.06.2006 05:11)
  2. ilkokul çağındaki çocukların sarı kapaklı kırmızı yazılı kabusu..ne yazıkki seri halinde sürüp gider.1,2,3..
    #333925 (pi re kare, 10.06.2006 05:13)
  3. böyle bir hedeye sahip oldugunu kullanınca anlayan zihniyetin ürünü bezdirici kitap serisi.
    #334100 (MeLaNKoLiK, 10.06.2006 11:31)
  4. çoğu insanı galatasaraylı yapmasından sonra galatasaray'ın maddi açıdan desteklediği bir çalışma kitabıdır.

ilk okul yıllarının ilklerinden..
    #334106 (can, 10.06.2006 11:34)
  5. ilkokuldaki hocanın her sene aldırdığı ve ilk bitirene hediye vereceğim vaadiyle çözdürmeye çalıştığı, beni matematikten matematiği benden soğutan sarı renkli kitap.
    #1129244 (vera, 09.01.2007 17:19)
  6. (bkz: tüm dersler)
    #1129403 (gift, 09.01.2007 17:56)
  7. benim zamanımda sarı üzerine kırmızı yazılı kapağı olan kitap.
    #1787366 (pelvis, 18.06.2007 23:31)
  8. çocukluğun en güzel günlerinde insanı delirten problemlerdir. dört işlem problemleri de bunlara takviyedir.
    #2483135 (gosemef, 18.10.2007 00:07)
  9. yaz tatilini zehir eden kitaptir.

dur bari baslamisken yazayim sunu..

yil buyukcekmece'nin sessizliginden korkuldugu zamanlar.* ilkokul 3 bitmisti. tatilin sevinciyle buyuk teyzenin yazligina gitmistim. heyecanliydim, supriz bekliyordu beni. baba hediye olarak sari bir bmx almisti. her sabah, o nasil bir azimdir ki, saat 8 de kalkar anneyle babayi yolcu ettikten sonra, karga bokunu daha yemeden mahallein tozunu attirirdim bmx le. *. bir gun yine rutin eylemimi gerceklestirmek uzere kalktigimda bisikletimin yerinde olmadigini farkettim. butun mahalleyi gezdim, bahceye, bodruma, balkona baktim, yoktu..

calindi diye feci korkmustum. buyuk teyze'ye kostum aglayarak, burnumu cekerek anlattim durumu; bana annemin bisikleti kilere koydugunu soyledi. anneyi aradim, daha nerde bisikletim demeden oradan* soru cozmeszem babamin bisikletimi copculere verecegi konusunda tehditimsel hatirlatmada bulundu. telefonu suratina kapatip, bir sure sinirden yerdeki parkeleri sokmekle zaman gecirdim, sonra da televizyona daldim.. ama aklim bisikletimdeydi, ve zihinden problemler'den soru cozmezsem babamin onu copculere verecegine ikna olmustum. kalkip iki, uc sayfa soru cozup yattim. ertesi gun yine ayni.. 1 hafta bmx'ime elimi surmedim, icim disim problem, aklim salata olmustu.. ***
    #2483271 (revolter00, 18.10.2007 00:34 ~ 00:35)
  10. sayfalarını çevirdiğiniz gibi tek tek elinizde kalırlar, çekici bir kapağı vardır ama içini açtığınızda ilk defa küfretmeye başladığınızı farkedersiniz.
    #2644513 (exyza, 29.11.2007 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

zihinden problemler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zihinden problemler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zihinden problemler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» raziye » mutsuzluk » mutabahi » odaya deniz gezmis posteri asmak » halk sarz diyor diye sarja sarz diyen otorite » ruyada sarhos olmak » bear mcreary » fit bir emre olmak » sevgilinin babasinin is adami olmasi » kafkas pakti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games