zicayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zi
  2. zi punt
  3. zia
  4. ziad jaziri
  5. ziani pozisyonu ziyan etti
  6. ziba
  7. ziba dudu
  8. zibana
  9. zibanmak
  10. zibar yat

© 2008 - uludağ sözlük

zicayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zicayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zicayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» violent revolution » yalikavak » nba 2k9 » bell x15 » yaran baslik yonlendirmeleri » cagla sikel » haberturk » cnn de pkk propagandasi » ben melamet hirkasini » banardag » angelique buz » harold shipman » yunus » yapilmis en aptalca dalginlik » icinde patlasin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » neil gaiman » gulseven yaser » florinali numuneddin » bosa cikmis volkan demirel bakisi » gelecegin bi yuzyil sonrasi » hazar golu » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » omer faruk eminagaoglu » kaos » kahve » sahibinden kelepir ulke » stop hammertime » dacryphilia » caylakligi bitmis sozluk yazari » jorg haider