zeytinyaglidolma gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanri gibi yarat kral gibi yonet kole gibi calis
  2. dusa brad pitt gibi girip ferhat gocer gibi cikmak
  3. dusa ferhat gocer gibi girip brad pitt gibi cikmak
  4. destan gibi baslik acip telgraf gibi entry girmek
  5. anan gibi sac uzatacagina baban gibi biyik birak
  6. sevismeye rocco gibi baslayip sahink gibi bitirmek
  7. aglamaya brad gibi baslayip ferdi gibi bitirmek
  8. olmak istedigin gibi gorun oldugun gibi degil
  9. halk gibi konus bilim adami gibi dusun
  10. inandiginiz gibi yasamazsaniz yasadiginiz gibi inanmaya baslarsiniz

© 2008 - uludağ sözlük

zeytinyaglidolma gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeytinyaglidolma gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeytinyaglidolma gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daglar onurumuzdur » bahriye ucok » elektrik muhendisini tamirci sanmak » gay » sukela » yaklasmakta olan ekonomik kriz » yaran haber yorumlari » leonardo de deus santos » beymen » gonullu askerlik » trakya universitesi » daniel day lewis » bir gecede sigarayi birakmak » lig tv spikerleri » i love you zico » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » mantar » asker esi olmak » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » tatil sonrasi ise baslamak » fenerbahce nin kume dusmesi » burdayim » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » seriat » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » zengin insanlarin duyarsiz olusu » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » ikinci bayezid kulliyesi » ultravesti » michelin