zeytin gozlum 

kapat
  1. Bir selahattin içli bestesi...

zeytin gozlum sana meylim nedendir?
    bu sevmenin kabahati kimdedir?
    gul olmussun
    dikenlerin bendedir
    zeytin gozlum uzaklarda isin ne?
    sarkilari dusururum pesine

zeytin gozlum
    ozlem ettim yollara
    rastgelirsen halimi sor onlara
    gul kurusu aksamlar senden yana
    zeytin gozlum uzaklarda isin ne?
    sarkilari dusururum pesine
    #763604 (farabi, 22.10.2006 15:47)
  2. ahmet ozhan'ın insanı rüyalara daldıran sesinden dinleyince daha da bir anlam kazanan şarkı.
    ayrıca rakı içmeye gittiğinizde masaya gelen müzisyenlerden bu şarkıyı talep etmeyiniz, sonra "abla sen de başka bişey bulamadın mı isteyecek" diye kızıp arkalarına bakmadan kaçıyorlar. benden söylemesi.
    #1951038 (musette, 17.07.2007 05:48)
  3. Uc yasindayken yarim yamalak soyledigim ilk sarkidir.
    #1951082 (naturalborndreamer, 17.07.2007 06:21)

© 2008 - uludağ sözlük

zeytin gozlum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zeytin gozlum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeytin gozlum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» batuhan karadeniz » malatya » turkiye de dankek olmak » been smokin too long » trafikte oruc tutmuyorsun dayagi » pacman » ertugrul kurkcu » kocaman pisisi olup kimseye gostermemek » atesin var mi » 2 eylul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games