zeytin cekirdegini yumrugun icine birakma fenomeni 

kapat
  1. efendim, bana gayet ilginç gelen bir olaydır bu. her farklı kahvaltı sofrasında görüyorum bu davranışı; kafamda soru işaretleri oluşuyor. kişi, zeytini ağzına atar. dişleriyle kabuğunu soyup değerli kısmını yedikten sonra ağzında sadece bir tek şey kalır: çekirdek. buraya kadar her şey tamam, gayet normal.
    ağzında çekirdekle başbaşa kalan kişi kıvrak bir el hareketiyle elini yumruk şekline getirerek çekirdeği yumruğun içine bırakır. daha sonra da yumruğunu tabak hizasına getirerek bombayı bırakır. benim anlayamadığım nokta budur işte. şimdiye kadar hiç kimsenin çekirdeği, elini başka bir pozisyona sokup (örneğin musluktan su içerken yaptığımız gibi) çekirdeği bıraktığını, ne bileyim direk tabağa tükürdüğünü görmedim. kanımca yumruk hareketi yaparak çekirdeğin düşmemesini sağlamak, diğer seçeneklere göre çok daha zordur. yıllardır kafamı karıştırmakta, beni derin düşüncelere daldırmaktadır.
    #2281255 (milistr0ke, 08.09.2007 01:50 ~ 01:51)
  2. (bkz: çatalı peynire kakma ekolü)
    #2281256 (paradigma, 08.09.2007 01:50)
  3. kafaları kurcalayan ilginç hadise.
    #2281344 (oniman, 08.09.2007 02:06)
  4. çok derin düşüncelere dalıp, sonuç olarak, insanların terlerini tek parmak hareketiyle alınlarından silip (araba sileceği stili ile) yere damla şeklinde büyük bir hevesle bırakmaları ile benzer temellere sahip olduğunu keşfettim:

artizlik.

yok artizlik değil, triptir bu. "ben bu zeytini hak ettim de yedim" havasıdır.
    #2281360 (bl, 08.09.2007 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

zeytin cekirdegini yumrugun icine birakma fenomeni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeytin cekirdegini yumrugun icine birakma fenomeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeytin cekirdegini yumrugun icine birakma fenomeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezik » sac ektirmek » cry for the moon » 3mo amjha » yaratici besiktas taraftari » fettos » pos makinasi » coumineol » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » disortografi » yorulmak » jeff foster » medya canavari » aleksi » unknown artist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en istenilen yere sonunda gitmek » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » bakinizlarin bos kalmasi » trinidad tobago milliyetciligi » uc boyutlu film » helyum cekip opera seslendirmek » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » birgun » binnur kaya » jon avnet » halet rezakinin sarkisi » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler