zeynel ozdemir 

kapat
  1. asagidaki linkte bir adet fotografinin gorulebilecegi bir zamanlarin samsun anadolu lisesi mudur yardimcisi. en son 2 ay once samsunda gorulmustur ama halen salda mi bilemiyorum.

http://www.anadolulisesi..../img_pictures/zeynell.jpg
    #195517 (dscsbz, 24.04.2006 21:47 ~ 21:49)
  2. tabi ki hala sal da olan eski müdür yardımcısı , yeni müdür. gerçi şu an vekaleten müdürlük yapmaktadır. kendisi " çıkar o pantolunu sırtından " sözüyle kalplerimize kazınmıştır , silinemez. *
    #195555 (witch, 24.04.2006 22:01)
  3. ah ah kahrımızı ceken adam:::
    #195625 (illegand, 24.04.2006 22:25)
  4. (bkz: demukraaasi)
    #1820008 (avasas, 25.06.2007 16:12)

© 2008 - uludağ sözlük

zeynel ozdemir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zeynel ozdemir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeynel ozdemir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sonic » rustu donu dustu » muzikli prezervatif » kocaman pisisi olup kimseye gostermemek » huseyin inan » oz cimbomlu sezgin » cenan bicakci » turk milli basketbol takimi » nigde gazozu » kel babanin jole suren cocuguyla imtihani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games