zerin urartu oreni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zerin
  2. kargamis oreni
  3. urartu devleti
  4. durakbur mahallesi urartu mezarligi

© 2008 - uludağ sözlük

zerin urartu oreni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zerin urartu oreni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zerin urartu oreni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dinsizlesiyorum muntazaman » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » bir gecelik kizin basa bela olmasi » mirac » anlik » xwezi » pulitzer odulleri » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » delivery at frontier » maltepeli aslanlar » beyaz show » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » uyumak lazim » tekrenkturkuaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sagcilari taniyinca solcu olmak » anima » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » meet me in kafkasin onu » bl » kara hilal » rik smits » muhammed demir » you can t do that » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » sosyal demokrasiyi sol sanmak » demirhindi » firat universitesi » marty friedman » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi