zenit petersburg un bayan taraftarlari 

kapat
  1. bugun uefa kupası final macında gordum ki fanatik bayanlardır.
    benim için en buyuk ozellikleri zenit e hayranlıkları degil rus olmalarıdır. ben bu kadar biribirine kenetlenmiş, bu kadar guzel bagıran, giydigi forması bu kadar uzerine yakışan, bu kadar şarışın, bu kadar şeker taraftarlara daha once rastlamadım.

(bkz: bir allah bir fener bir de rus kızlar)

(bkz: hepimiz zenitliyiz manyak mısın)
    #3398899 (joneca, 15.05.2008 01:37)
  2. başarının mimarları. adamlar onlar için oynuyor; bizim fenerliler ise rambo için. sonra neden avrupa'da başarı gelmiyor.*
    #3398916 (grand ekinoks, 15.05.2008 01:49)
  3. (bkz: rus hatun olsun da çamurdan olsun)
    #3398997 (rabbit, 15.05.2008 02:29)

© 2008 - uludağ sözlük

zenit petersburg un bayan taraftarlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zenit petersburg un bayan taraftarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zenit petersburg un bayan taraftarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deli oglan » olgun erkek » nihat genc ile tartismaya girmek » bir cisim yaklasiyor » red alert oynayan insandaki kolpa komunizm saygisi » okul servisinde on tek koltukta oturmak » testament » hey » alternatif youtube a erisim metodlari » stennlord a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci