zengin kiz zengin erkek birlikteligi 

kapat
  1. kesinlikle en eğlenceli birliktelik çeşididir. çiftin birbirlerine yapabilecekleri jestler muhteşem olacaktır, zira hepimizin bildiği gibi; (bkz: para var güç var), (bkz: para insanı güzelleştirir)
    - aşkım al bakalım
    +aşkım bu ne ?
    - aman tanrım bu ne ? nerenin tapusu bu?
    + aşkım hani geçen ay tatile gittiğimiz bi ülke vardı, sen çok beğenmiştin orayı aldım sana.
    - ayyy canım aşkitom yaa
    #3422004 (uretim cini, 20.05.2008 13:08)
  2. zenginlikten ne anladıklarıyla orantılı birlikteliktir.
    #3422054 (brunglace, 20.05.2008 13:19)
  3. (bayan kişi hayıflanır)

- aşkım yaaa, arkadaşlarımın hepsinde kırmızı ferrari var, bendeki araba lamborghini diye dalga geçiyolaaar, ühühüüü!
    + al bakiim şu anahtarı.
    - bu ne sevgilim!!?
    + istediğin ferrarinin anahtarı, sana sürpriz olsun diye söylememiştim, lamborghini ni de bi kuruma bağışlarız olur biter, ama bu ferrari yi de eski porsche'n gibi mahvetme tamam mı... galeriye 260.000 £'ya zor kakalamıştım yahu!
    - aşkıoomm! süpersinnn!

(bkz: bi siktir git çay koy)
    #3846549 (surudenayrilanidealistkuzu, 20.08.2008 23:53)
  4. ayy aşkım marjinal olmalıyız hadi masayı ters çevirip üstüne oturalı,küveti sütle dolduralım k..çımı buzlu badem sokalım.........
    #3849840 (kayhanercan, 21.08.2008 17:09 ~ 17:10)
  5. anne ve babalarının evlenmelerine hiç bi şekilde karşı çıkmayacağı birliktelik.
    #3850291 (uyku cuvali, 21.08.2008 18:22)
  6. gayet boktan birlikteliktir. zengin insanların tatmin olma zorluğu vardır. yaşadım biliyorum.
    #3850716 (Biyolojik Baba, 21.08.2008 19:46)
  7. zengin bebek oluşmasına sebep olur.
    #3850733 (kendikalesinegolatankaleci, 21.08.2008 19:48)
  8. (bkz: zengin kızlarının güzel, olma sorunsalı)
    #3850760 (jeandarc, 21.08.2008 19:51)
  9. (bkz: sahte sahte her şey sahte)
    eğer ikisi de ciddi anlamda zenginse tabi...
    #3850857 (yesilcadi, 21.08.2008 20:09)

© 2008 - uludağ sözlük

zengin kiz zengin erkek birlikteligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zengin kiz zengin erkek birlikteligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zengin kiz zengin erkek birlikteligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kim nerede » karinca » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » emine senlikoglu » guney kore » corlu » turk kizlari » mesut yar » penisin var derdin var » gul ki » aura » bekaret onemsizdir diyen kiz » seviyeli bir sohbete ne dersin » istersen hic baslamasin » turk solu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » hypostase » hasan kurtulmus » satisa cikarilan ulke » joey jordison » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » salma hayek » gogus killarini yolmak » yasa mustafa kemal pasa yasa » walter cronkite » pkk nin silah birakip teslim olmasi » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » komando egitimi almis baliklar » zeplin » altinci nesil yazarlar