zenci pokemon 

kapat
  1. şahin k ile ortak bir filmde oynamak için can atan pokemondur.

vuruş gücü: 313131
    alış gücü: 0
    olası sözlük nicki: zenci nick ine hasret pokemon
    #3704592 (time off, 22.07.2008 22:01)
  2. ciktigi topun rengi siyahtir.
    #3704607 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 22.07.2008 22:02)
  3. kutsal bir pokemon olan bereket pokemon'un bir gelişmemiş hali, bir önceki safhası.
    #3704628 (benim amcamin cevresi genis, 22.07.2008 22:04)

© 2008 - uludağ sözlük

zenci pokemon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zenci pokemon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zenci pokemon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» where is the target » turbanlilarin peruk takmasi yerine biyik birakmasi » buyuk harf olmadigi halde allahi buyuk yazmak » 1 geleneksel kdz eregli call of duty zirvesi » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » dario moreno » es cinsel olmak gunahtir » sigara icmeyip icki icen insan » basbakanimiseviyorum com » surprizlerin icine eden sevgili » birebir sozluk » ogretmen » adnan biricik » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek » evladim niye yazmiyorsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 31 ekim 2008 » ultractor » die megageile kuken farm » on numara » unlulerden ozlu sozler » ticaret odalari » trt spikerleri » kompresor » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » kayahan » groundhog day » karincanin beynini buyutec ile eritmek » babaya tavir almak » hatirlamiyorum » alt bostanci