zenci ile cikmam cikana da karismam 

kapat
  1. ilk duyunca irkci soylem gibi gelen ama bu heriflerle beraber yasayinca karar verdigim hede...
    bir aralar yaptigim ama edindigim 2 tecrubenden sonra biraktigim eylem.
    yahu gariptir bunlarla cikmak hatunun tayfasi sirf renginiz yuzunden size tavir alir.
    biz zencilere yapsak irkci oluruz ama zenciler beyazlara yaparsa kimse ses cikarmaz, cikaramaz.
    discrimination'in allahini yapar bu ipne zenciler.
    cok da dayidirlar beyaz rapciler bunlara kolay kolay laf uzatamaz.
    delikanli eminem bile kedi olur.
    hakli tabi kim vurulmak ister ki?
    dolayisi ile bana dokunmayan yilan misali, ben cikmam cikana da karismam.
    #2101351 (yourgirlfriendfuckinglikechamp, 09.08.2007 19:55 ~ 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

zenci ile cikmam cikana da karismam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zenci ile cikmam cikana da karismam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zenci ile cikmam cikana da karismam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disko krali » konusmama hakkina sahipsin » bize emir degil cevap verin » vesta bakireleri » windows vista service pack 2 » bebegi havaya atip tutamamak » telaffuzda turgay seren ekolu » igrenc entryler » yaran mackolik com yorumlari » turban » solitude » ore miner under attack » cennet » egeid » ryuzaki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » irrasyonel insan » uludag sozluk » gazetevatanin engellenmesi » dumur olaylar » alevi davasinda aslan kesilen ateist » 15 ekim 2008 tarihli leman kapagi » mumin sirin » kurtlarla kosan kadinlar » 1000000000000000000000000000000000000 » 10000000000000000 » ademe mahkum etme » aurora snow » xross media bar » para getirene sorgu sual yok » ncldlbz