zenci demekten nefret ediyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben demistim demekten nefret etmek
  2. abd den nefret ediyorum
  3. red kit den nefret ediyorum
  4. bu hastaneden nefret ediyorum
  5. ismimden nefret ediyorum
  6. bu sehirden nefret ediyorum
  7. senden nefret ediyorum
  8. tum insanlardan nefret ediyorum
  9. kendimden nefret ediyorum
  10. isimden nefret ediyorum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» naloxone » insanlik iki ayri ture ayrilacak » ali baba » meyhane » avluda oturan sizofrenler » 2078 eurovision sarki yarismasi » sozluk yazarlarinin kredi karti numaralari » cennetten kovulan insan replikleri » ismail ykizm » askta yarin yoktur sevgili » breathe » yaran telefon diyaloglari » guven hokna » 31 » 12 den sonra sinirleri bozulan yazar » cocugunuza isim » ali ekber cicek » zafer kalaycioglu » lakap » arda turan » sikilmak » mitheithel » faruk k sahin k ismail yk » birmanya » zifiri » hazin kaybimiz sol frame » p j brown » karina » atv vs lig tv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa