zenci aktorler 

kapat
  1. zenci aktör ve aktrislerin hepsi african american actors adı altında yedirilip bu adreste listelenmiş: http://www.blackrefer.com/actor.html
    boşuna altına isim eklemeyin. kaynaktır.
    #2035360 (ELeCTrO, 30.07.2007 00:17)
  2. 3 bacaklı aktörlerdir .
    #2035446 (uykaf, 30.07.2007 00:29)

© 2008 - uludağ sözlük

zenci aktorler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zenci aktorler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zenci aktorler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bluevelve » taraf » lethe » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » kimi kimi » abdullah gul » turk » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » kozlenmis biber » yeyismek » ev arkadasi » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » rapidshare » esek sikmek » meydanbenim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metin fidan » yalnizligin farkina varmak » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » nigde gazozu » haris alexiou » akil ile masturbasyon yapmak » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » prisoner » ufo » ukte doldurmak » 208 67 220 220 » turk irki » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » ahmet yildiz olmedi » reklam yasagi