zencefilli kurabiye 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.*
    #875740 (oumar, 18.11.2006 12:14)
  2. yaran takma isimlerden birine sahip yazar. stephen king'in her kitabında "zencefilli gazoz", "meyan kökü şekeri" geçmesinden etkilenmiş diye tahmin ediyorum.
    #883304 (yesugey, 20.11.2006 00:52)
  3. stephen King den etkilenmemiş yazardır. zencefilli kurabiye, çok sevdiğim ve buralarda bulamayınca tarifini bulup sonrasında kasıp yaptığım (insan isteyince neler yapıyor), içine zencefil konulduğu için benim tarafımdan zencefilli kurabiye olarak adlandırılan, fakat kökeni Almanya ya dayanan ve orada lebkuchen diye bilinen çöreğimsi kurabiyemsi, üzerine çikolata döküldüğünde tadından yenmeyen tatlıdır. ha insan kendine neden böyle bir isim verir? bu, üyelik başvurusu yaptığım sırada zencefilli kurabiye yememle ilgili olabilir.
    #931683 (zencefilli kurabiye, 30.11.2006 20:14)
  4. sözlüğe daha fazla zaman ayırsa güzel yazılara imza atacak yazar kişisi. bunu da hakkıyla yapacağına inandığım insan, daha çok fırın ekmek yemesi gerek o ayrı tabi.**
    #981776 (scarface, 11.12.2006 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

zencefilli kurabiye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zencefilli kurabiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zencefilli kurabiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bike » kucuklukten akilda kalanlar » 3 dev adam » leryn franco » cizgi film karakterine asik olmak » pearl harbor » michal zewlakow » pryd rulazz » ozellestirmelere karsi cikmanin manasizligi » 1446 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games