zen ve motosiklet bakim sanati 

kapat
  1. "zen ve motosiklet bakim sanati, değerlerin sorgulanması" tam adıdır.
    robert m pirsig'in otobiyografi ve felsefi deneme türlerinin sınırlarını genişleten; bütün akılcılık geleneğini sorgulayan benzersiz "kült" romanı.
    ayrıntı yayınları tarafından yayınlanan süha sertabiboğlu tarafından ingilizceden çevrilen kitap.
    orijinal adı: zen and the art of motorcycle maintenance an inquiry into values. (bkz: zen and the art of motorcycle maintenance)
    dili akıcı ve oldukça zengin içerikli kitap. kesinlikle tavsiye edilir.
    #4301770 (barutyiyici, 30.11.2008 19:02 ~ 19:03)
  2. (bkz: chautauqua)
    (bkz: phaedrus)
    (bkz: walden)
    --spoiler--
    ben kıskının ne anlama geldiğini biliyordum. O ise kıskının ne olduğunu görüyordu.
    --spoiler--

--spoiler--
    (oğul babaya sorular sorar, baba sıkıldığından biraz ters cevap verir.)
    (ve babanın içsorgulaması...)
    daha sonra duyduğum iç çekişlerden ağlamış olduğunu anlıyorum ve yorgunluktan tükenmiş olmama rağmen uyuyamıyorum. avutucu birkaç sözcüğün yararı olabilirdi. yakınlaşmaya çalışıyordu. ama nedense konuşacak halim yoktu. avutucu sözcükler yabancılar için, hastaneler içindir. akrabalar için değil. küçük ruhsal yardımlar değil onun gereksinim duyduğu ya da aradığı...
    --spoiler--
    #4304215 (barutyiyici, 01.12.2008 12:27 ~ 12:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

zen ve motosiklet bakim sanati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zen ve motosiklet bakim sanati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zen ve motosiklet bakim sanati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zen ve motosiklet bakim sanati. Copyrights of the articles are belong to their authors.