zekidir 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her zeki kel degildir ama her kel zekidir
  2. turk milleti zekidir
  3. ucuncu nesil zekidir
  4. solaklar daha zekidir
  5. kizlar ve erkekler aptal digerleri zekidir
  6. renkli gozluler digerlerinden daha zekidir
  7. uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u zekidir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» betty puf puf » galata kulesi » hande ataizi » dumlupinar denizaltisi » var misin yok musun » nimes » star ana haber » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » little green bag » trt » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » galatasaray taraftari » satanist memur » alaca bayrak » diary of the dead » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » victoria s secret » cagdas yunan siiri » besiktas tezahuratlari » youtube » peskestepe » kiristirmak » dertler benim olsun » boga burcu kadini » hukumetin yeni memur alimi » suicide bomber » 1849 » yaran yanlis okumalar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa