zeki oldugunu her ortamda bas bas bagirmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zeki oldugunu iddia etmeyecek kadar zeki olmak
  2. her ortamda solcu oldugunu belirten insan
  3. her ortamda escinsel oldugunu belirten insan
  4. zeki oldugunu bilmek
  5. zeki oldugunu sanmak
  6. ogretmenlerden zeki oldugunu anlamak
  7. ogretmenlerden daha zeki oldugunu sanmak
  8. sacma sapan konusan insanin zeki oldugunu sanmak
  9. bagirmak
  10. bas bas bagirmak

© 2008 - uludağ sözlük

zeki oldugunu her ortamda bas bas bagirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeki oldugunu her ortamda bas bas bagirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeki oldugunu her ortamda bas bas bagirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki sadist basliklar » nutella li kaymakli ekmek » luis aragones in bulent uygun u tanimamasi » une belle histoire » anne ben geriye biraz zor donerim » fatih tekke » kiz » gotten kan gelmesi » kayseri sucugu » anal seks sonrasi oral seks yapabilen kiz » komando brovesi » ay isiginda saklidir » terorle mucadele kararlilikla surecektir » vakit » aktutun karakolunun yerinin degistirilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » westphalia » myspace » kurumus yapraga basinca gelen citirti sesi » sevgiliyle gece denize girmek » fatih sultan mehmet » sassy » radyo uludag » discovery world » asirtma golu » carsamba ayakkabisi » anneyi ozlemek » dexter » lost » telegol » gol atilan kalenin arkasinda sevinen adam figuru