zeki muren sanat gunesi degildir 

kapat

1. sanattan anlayan üst insanların ortak görüşü.

ata demirer'in gösterisini izlerken tekrar tekrar yinelediğim cümle. zeki müren güneş felan değildir. şekil itibari ile benzerlikler olsa da yaydığı ışık bizi tatmin etmemektedir.
    çok iddalı bir tespitimdir. türkiye'de zeki müren dinleyen insan artistlikten dinliyordur, entellikten dinliyorlardır.
    trt haricinde radyolar zeki müren'in söylediği parçaları çalmaz. çünkü trt harici diğer radyoların reyting endişesi vardır.
    bu ülkede nasıl sanat güneşi olunuyor anlamadım gitti azizim. gereksiz yere ses titretmeler, saçma saçma uzatmalar... bunları yaparak bir insan nasıl sanat güneşi olabilir? bir bülent ersoy nasıl diva olabilir ? sanat güneşi sesinden ziyade kişiliği ile ön plana çıkmalıdır. zeki müren bu özelliklerin hangisini taşıyor? sanattan anlayan her üst insan bu tespiti yapabilir. eğer türkiye'de bir sanat güneşi varsa, o kişi müslüm gürses'tir. sesi ile kişiliği ile her zaman en çok dinlenen, 56 adet albüm ile dünyada kasedi en çok çıkan sanatçıdır. ne varki müslüm gürses'i sanat güneşi yapmazlar. bunun sebebi gayet açıktır. bu ülkede delikanlı adam hiç bir zaman sanat güneşi olmaz....
    #2621530 (beratulanberat, 23.11.2007 15:40)
  2. (bkz: yıkılsın minareler açılsın meyhaneler) *
    #2621537 (yamuq, 23.11.2007 15:43)
  3. (bkz: acaba nedir nedir)

zeki müren'in sevecek bir yanını bulamayan insanın söylemi.
    #2621548 (karin, 23.11.2007 15:46)
  4. (bkz: ahmet çakar tarzı entry girmek)
    #2621551 (kartal penchesi, 23.11.2007 15:47)
  5. adım mesut göbekadım bahtiyar
    yıllarca beni hep böyle bildiniz
    mesut bahtiyardan şarkılar dinlediniz.

sanat güneşimize yapılmış hakarettir.
    #2621558 (puandorg, 23.11.2007 15:51)
  6. - muslum bey zeki muren sanat günes'i değil diyorlar, bu konu hakkında yorumunuz nedir acaba?
    - itirazim var.
    - peki itirazinizi detayli olarak ögrenebilir miyiz?
    - itirazım var bu zalim kadere, itirazım var bu sonsuz kedere, Feleğin sillesine hayatın cilvesine, Dertlerin cümlesine itirazım var, ben ezilmeye hep mahkum muyum?
    - eee anladim muslum bey musadeniz olursa biz gidelim artik ocakta yemeğimiz var.
    - musade sizin.
    #2621576 (mulayim, 23.11.2007 15:57)
  7. bir beratulanberat klasiğidir.
    #2621592 (paleface, 23.11.2007 16:01)
  8. o zeki murendir. bir benzeri daha olmadigi icin o sifat yakistirilmistir.
    cogu errkek gecinen biyikli hanzo lardan cok daha t.ssaklidir. kimsenin ibneligi telaffuz bile edemedigi zamanlarda etek giyip devlet televizyonuna cikabilmistir. ayrica, nerdeyse unutulan guzelim istanbul lehcesini ve telaffuzunu tum vurgulariyla herkesin kulagina yerlestirmistir. gunes olmayiversin ne cikar..?
    #2621612 (cehennetlik, 23.11.2007 16:10)
  9. (bkz: hadi ordan)
    #4270128 (hemankilicinolmasabihicsin, 23.11.2008 17:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

zeki muren sanat gunesi degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeki muren sanat gunesi degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeki muren sanat gunesi degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zeki muren sanat gunesi degildir. Copyrights of the articles are belong to their authors.