zeki muren dinleyerek kerhaneye gitmek 

kapat
  1. kisinin yol muzigi olarak zeki muren i tercih etmesidir. sarkilarin duyarliliginin, kisinin performansini olumsuz etkilemesi olagandir. * *
    #45532 (painkiller, 30.01.2006 15:16)
  2. muhtemelen pezevengin Bülent Ersoy olduğu kerhanedir.
    #45551 (trda, 30.01.2006 15:57)
  3. bu durumda kerhane sonrası da yolda hiç ayrılamam deeeerken kavusmak hayal oldu da denilebilir.
    #116476 (ümit, 15.03.2006 21:42)
  4. babafingo'yu olumsuz etkileyip ağlatacak,hal ve davranıştan sınıfta bıraktıracak,hatta yarı yoldan dönmenize bile sebep olabilecek davranış."ulan adam aşk,özlem,şefkat,kalp diyo biz am-sik-göt diyoz,hay amıma koyayım" dedirtir insana.
    #116503 (Elendil, 15.03.2006 22:04 ~ 22:05)
  5. (bkz: dönülmez akşamın ufkundayım)
    #1416147 (arabaciarabayatasget, 15.03.2007 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

zeki muren dinleyerek kerhaneye gitmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeki muren dinleyerek kerhaneye gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeki muren dinleyerek kerhaneye gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» top models » mentol » panamax » bereketli topraklar uzerinde » mustafca » estonya » gh » urla nin tarihi eserleri » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » ucak kacirmak » lamia » siham i kaza » grup mulanbu » darbe icin kasinmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yumusama » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » kahvehanede babasiyla kagit oynayan genc » robert capa » halley ile haylayf in karistirilmasi » haber sitelerindeki yorumlar » ergenekonu tersten dusunmek » deniz ozcelik » cessna 172 » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » penguen dergisi nin mizah anlayisi » zeitgeist addendum » buyuk okyanus » tarkan » squadron