zeki muren de gorecek mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zeki muren de bizi gorecek
  2. peki zeki muren de bizi gorecek mi
  3. zeki muren
  4. zeki muren ce
  5. ben zeki muren
  6. zeki muren siz 11 yil
  7. zeki muren kapisi
  8. zeki muren in saci
  9. zeki muren ile basbasa
  10. zeki muren kirpigi

© 2008 - uludağ sözlük

zeki muren de gorecek mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeki muren de gorecek mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeki muren de gorecek mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hafifmesrep » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » icime hep huzun doluyor » sempatizan » il buono il brutto il cattivo » sakalasirken hamile kalmak » uyumlu olan renkler » beyne oksijen gitmemesi » facebook » sarki soyleyerek yurumek » cevriye » pkk nin dtp nin kapatilmasina oynamasi » ibnemsi » yaran msn iletileri » dexter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » crossing the bridge the sound of istanbul » ermenek » yekta kopan » masturbasyonun seksten iyi yanlari » 119 ytl » aziz yildirim » kamil koc » genelkurmay bu kez hesap versin » matroska » fethullah gulen e saldirmak » adventure » ntv spor » sokakta yuruyen kiz modelleri » blok koyucam diye adamin amina koymak » fuckin awesome