zeki kriko 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kriko
  2. pehlivan kriko
  3. zeki oldugunu iddia etmeyecek kadar zeki olmak
  4. bbg zeki
  5. zeki bar
  6. zeki
  7. zeki gul
  8. zeki eke
  9. zeki bey
  10. zeki col

© 2008 - uludağ sözlük

zeki kriko başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeki kriko ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeki kriko nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlari cekici yapan detaylar » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » bilek corap » yardirmak » aldatilmak » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » alismamis gotte don durmazmis » luciddreaming » akilli fisler » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » wannsee konferansi » ankara universitesi » little girl in bloom » tony joe white » bunu yapan turktur dedirten olaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gammazim ben » test cozerken muzik dinleyen hoduk » recep tayyip erdogan » yakalamac » imlec » bluevelve » enderun sevgiler » legal teror orgutleri » turkiye kurtlerindir » bayramda aragonesin elini opmek » toplu emo katliami » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » sunburn » vakko