zeki cevik ve ahlakli 

kapat
  1. mustafa kemal ataturk'ün sevdiği sporcu tipinin sahip olduğu üç temel özelliğe sahip olan. malum söz:

(bkz: ben sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim)
    (tata, 27.12.2006 18:25)
  2. zamanımızda, üçünün bir sporcuda bir araya geldiğine pek rastlamadığımız nitelikler...
    (Vivendi, 08.05.2008 08:16)
  3. şu zamanlarda kimsede bulunmayan, bulunanın da beyin göçünü engelleyemediğimiz* insan özelliği. daha çok ahlakını desen bacısına tecavüz edecek kadar dağıtmış, zekasını her türlü illegal işe kullanan, çevikliğini ise zorda kaldımı kaçmak için kullanan insanlar gözümüze çarpıyor şu sıralar. pardon insan mı dedim? özür dilerim.
    (shnicx, 08.05.2008 08:23)
  4. edu kadar zeki, ümit özat kadar çevik, nouma kadar ahlaklı...

işte sporcu budur.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 08:26)
  5. türk insanıdır. geçmişten şuana kadar böyledir, böyle olmaya devam edecektir.
    (crzytarantla, 08.05.2008 09:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tepesersemi » mulayim » fehmi emre gungor » uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz » tarifsiz keyifler » agathodaimon » hayalleri uygulamaya baslamak » hot fuzz » suleyman rodop » yarisma odullerinin uc ay sonra verilmesi » pilli bebek » seovi marsi » solitaire » forvet arkasi serbest adam » brick top » little women » insanin aklinin basina gelmesi » ben hic asik olmadim » anadolu hayat emeklilik » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » ashram » vtunnel com » daha iyi olmaz miydi » yalanci romantik » yenidogan sariligi » ding a dong » fatih terim » ogrenci evi » yikin heykellerimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa