zeka ozurlu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu yasta bu zeka ilerde geri zeka
  2. r ozurlu
  3. l ozurlu
  4. ozurlu tip
  5. sac ozurlu
  6. ozurlu ari
  7. ozurlu
  8. tarama ozurlu
  9. ozurlu asansoru
  10. anlama ozurlu

© 2008 - uludağ sözlük

zeka ozurlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zeka ozurlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zeka ozurlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» max payne 2 » muzo » aziz yildirim » rusya borsasi » reinkaos » back to you » alvin ailey » gol amina koyim be » bu yaz ben cok degistim » genc sabri saci » cebit bilisim eurasia 2008 » rui jordao » mainz » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » polonya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birebir sozluk » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » ahmet yildiz olmedi » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » yabani » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » edirne » tanri nin olmadigi yer » ferhat » aglamaktan yaslanmak » ezgi kod adli hatice inci » notrinova » almanyaca » bir tek sen yalani