zehir ettin 

kapat
  1. bir deniz arcak şarkısı. çok eskilerden. *
    sözleri de şöyleydi;

geliyor görüyorum
    toz bulutu kör gözler
    yakıcı kum taneleri
    nasıl dağıtıyor
    her yanı

zamanın dolmadan
    kaçıp gitsem burdan
    kurtulurum belki
    yanında olmasam

deli ettin beni sinir ettin
    sen bu aşkı bana zehir ettin..
    #2751927 (beyazyelkenli, 27.12.2007 02:33)

© 2008 - uludağ sözlük

zehir ettin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zehir ettin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zehir ettin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en tatli gelen sevinc ve en kotu gelen aci asktir » anime » olricc » internetten ikinci el esya almak » edirne de goruldugu iddia edilen ucan yaratik » gotten fikir ve yorum uretmek » hatali bkz » firuz bey kulliyesi » sistem yaklasimi » sapel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci