zdnly 

kapat
  1. kendini yerbilimlerine adamış * çok yönlü yazardır. bir adaya düşse yanına alacağı üç şey : cep telefonu, cep telefonu ve cep telefonu'dur.
    #1805496 (antuza, 22.06.2007 14:33)
  2. yanina alacagi sey telefon demisiz ammaaaa, bakalim baz istasyon olmayip da o telefon cekmedigi zaman surat ifadesi nasil olacak. ilgiyle bekliyorum, takipteyim...
    bence ada issiz olmamali. tek care bu.
    #2436703 (antuza, 06.10.2007 22:15 ~ 07.10.2007 14:47)
  3. dorduncu nesil olmasi sebebiyle cok seviyorum ben bu yazari. hani ucuncu nesil olsa yine sevecem. olmadi ikinci nesil olsun canimi alsin. birinci nesil olsun bir tanem olsun. mod olsun canimi yine alsin. o kadar severim yaneee...
    #2436714 (antuza, 06.10.2007 22:17)
  4. aksaray da bulunan bir yazarmış efendim kendisi.

--spoiler--
    yalnız değilsin, yalnız değilsin yüzüme baksan farkedersin..
    yalnız değilsin, yalnız değilsin sesimi duysan hissedersin
    --spoiler--
    #2493816 (iktidarsiz jigolo, 20.10.2007 10:52)

© 2008 - uludağ sözlük

zdnly başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zdnly ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zdnly nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 agustos 2008 turkiye sili maci » still loving you » asiri dozda uyusturucu madde alarak intihar etmek » babanin dukkaninda calismak » her dindari vatan haini sanan cahil insan » oz » pekin e bejing diyen insan » nokia 6600 » belalti bilgisayar » sacriter a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games