zaten sevmiyomus da 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben zaten
  2. zaten
  3. zaten asigim
  4. bu baslik zaten var
  5. hayat zaten zor
  6. biliyodum zaten
  7. ben uyanacaktim zaten
  8. zaten orucluyuz
  9. zaten cirkindi yaa
  10. x bey de gidiyordu zaten

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pondexter » erkan dogan » gta san andreas » domates » yalnizligin anlasildigi anlar » everything but mine » inquiry » grace park » raman dagi » oyuncakdunya » malcolm x » stop this song » dertler benim olsun » bu ev artik yuva degil » yaramazov kardesler » bombabomba nin girisindeki ismail yk fotosu » violet hill » marmara gold » the day as burzum killed mayhem » turk standartlari enstitusu » tugba ekinci » abazalik alametleri » kan » teknoloji ve tasarim dersi » aina » amacindan saptirilmis icadlar » counter oynarken tanisan sevgililer » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » yuruyen merdivende solda bekleyen tip a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa