zaten maglup basliyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. maglup
  2. maglup edilemeyenler
  3. maglup etmek
  4. galiptir bu yolda maglup
  5. galip sayilir bu yolda maglup
  6. maglup takim oyuncusunun dusunce kalkmamasi
  7. zaten
  8. ben zaten
  9. bu baslik zaten var
  10. zaten orucluyuz

© 2008 - uludağ sözlük

zaten maglup basliyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaten maglup basliyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaten maglup basliyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aynaya kafa atmak » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » yakup sevindik » supermen » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » laz nufus artisinin onlenmesi » nerede bu 8 bin yazar » kizilay » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » nihat genc » baslik ve nick uyumu » ertugrul saglam » gunesin batidan dogmasi » bagdat fragmani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » samimiyetsizlik » there will be blood » fethullah gulen » tuna kiremitci band » shutter » sehit verince sevinen serefsiz » uludagsozluk » buhurizade mustafa efendi » eric prydz » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » emre kongar » otecegi yeri iyi bilen horoz » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » tsk ya camur atmak