zaten ilerde goreceksiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en cok beni goreceksiniz bu okulda
  2. koyun guduyorsaniz kurdu goreceksiniz
  3. ampulleri sondurun yildizlari goreceksiniz
  4. ilerde
  5. ben ilerde inecegim
  6. ilerde basmak
  7. abi ilerde cevirme var
  8. ilerde cogalmak
  9. git ilerde nefes al
  10. 2 kilo ilerde solda abi

© 2008 - uludağ sözlük

zaten ilerde goreceksiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaten ilerde goreceksiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaten ilerde goreceksiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surdin » tahta gibi kadin » demokratik toplum partisi » hic » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » mitroglou » antwerp » geuze » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » ale » love lockdown » pkk » mustafa denizli » besiktas a teknik direktor onerileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » deniz feneri almanya dan bana ne » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » lens kullananlara tavsiyeler » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » saros korfezi » gunluk dil » also sprach zarathustra » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » peceteye recete yazan doktor » cok efendi bir adam olmak » la alegria » radak emikis » sozluk yazarlarinin itiraflari