zaten hic buyumedi ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaten
  2. ben zaten
  3. zaten cirkindi yaa
  4. x bey de gidiyordu zaten
  5. hayat zaten zor
  6. zaten asigim
  7. zaten orucluyuz
  8. ben zaten inecektim
  9. bu baslik zaten var
  10. ben uyanacaktim zaten

© 2008 - uludağ sözlük

zaten hic buyumedi ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaten hic buyumedi ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaten hic buyumedi ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece vardiyasina kalan seovi turu » paf » ikinci kadin » zombie inc » the famous soas rebetiko band » ben bu yaziyi sana yazdim » pentagon » dialogue with the stars » iki sozluk yazarinin evlenmesi » turk yolu » ben hep seni yazdim » kul kardesler » norrda » oldum de uyandim » before the dawn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kafasi calisan ac kalmaz » gece sesleri » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » akrabalara gitar calmak » luther » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » nobetci eksi oycu » biz adanaliyik kebabi severik » ozkaymak » polonya » aglamaktan yaslanmak » kuran i yere atan kizin sonu » park sapigi » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli