zaten baslik tanim iceriyor deyip tanim yapmamak 

kapat
  1. tek kelime ile özetlemek gerekirse; temebelliktir. bir de terbiyesizlik. "her başlıkta tanım yapan uuser salak mıdır ki?" diyeceğiz ama yakışı kalmayacak.
    "ey arkadaşım lütfen tanım yap" diye sesleniyoruz.

ayrıca; en çok anket başlıklarında düşülen hatadır. hem b.ktan anket başlıkları aç hem de tanım yapma ilk entryde. ne güzel bir iş. ne ala bir yer bu sözlük.

(bkz: lütfen)

edit:

(bkz: genç tembeller ve terbiyesizler tedirgin) * * *
    #1425566 (osuruklu, 18.03.2007 12:27 ~ 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

zaten baslik tanim iceriyor deyip tanim yapmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaten baslik tanim iceriyor deyip tanim yapmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaten baslik tanim iceriyor deyip tanim yapmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» classy goth » kenan dogulu » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » when you close your eyes » giuseppe verdi » cahil » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » otobuste midenin bulanmasi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » klon imhotep » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » aerofaji » tuncer oz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yarim anu ben aglarim » taste in men » cocuklarin arasinda olgun kalmak » luthien » scurtel » milletvekilleri asgari ucret alsin » tesettur icine g string giyilmesi » cagrisim » divide et imperium » geri zekali baslik furyasi » sozluk yazarlarinin itiraflari » moriye » cherry » viski » manuel