zaten asigim 

1. yildiz tilbe 'nin haberi olsun adlı albümünde söz bestesinin kendisine ait olduğu parça.

Bir bahar istiyorum
    Yanlica benden sana
    Beyaz çiçeklerden armagan
    Bir masal istiyorum yalizca sana gerçek
    Ben anlatsam bir sen anlasan
    Ask içinde gecelerde kaybolsak seninle
    Uzunsam tenindeki yüreginde
    Öpüssek muhabbetle kuslar gibi
    Ismini sayiklarken

Bir gün utandim
    Sen karsimdaydin
    Sanki çiplaktim
    Zaten asiktim
    Yanlis anlastik
    Benden kirildin
    Sevdim uslanmam
    Zaten asigim

Gözlerin gülmeli hep dudaklarin öpmeli
    Her zerren beni düsünmeli
    Ben kiskanç bencil bir asigim kalbin bilmeli
    Kabul etmeden sevme beni
    #764909 (kacak kelebek, 22.10.2006 21:55)
  2. çok çok çok güzel bir Yıldız Tilbe şarkısı daha...
    #1919259 (senleyadasensiz, 12.07.2007 18:29)

© 2008 - uludağ sözlük

zaten asigim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zaten asigim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaten asigim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasemin mori » tas olmussun haber vermiyorsun » efsane forma numaralari » paul scholes » inziva » ev tasimak » marriott » psikologa gidip delirmek » kacsantim com » colde su arasam utu bulurum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci