zat i muhterem 

1. sayın kişi anlamına gelen tamlama. genellikle alay etmek için kullanılan tabir.
    (haziran, 28.08.2006 20:29)
  2. saygıdeğer kişi.
    (scarlet, 11.09.2006 00:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » toto tamuz » uludag ingilizce sozluk » pierre joseph proudhon » eksimtrak sozluk » sozluk ben bugun gazete okudum » lost » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » oryantalizm » gunde uc ogun yumurta yiyen ogrenci » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » recep tayyip erdogan » kuntayi kinteleyen adam » persomen » tucimania » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » krematoryumu zabitanin basmasi » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » asla » yaran diyaloglar » elizabeth i » mamba » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » dertler benim olsun » suskunlar » frida » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » marmara gold a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa