zararin neresinden donulurse kardan adamdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zararin neresinden donulse kardir
  2. zararin neresinden donersen kardir
  3. bir kardan adam bir kardan adama ne demis
  4. hipokrat olu bir adamdir
  5. tayyip erdogan adamdir
  6. kardan adam olunmaz kardan adam dogulur
  7. parasiz adam serefsiz adamdir
  8. mustafa kemal buyuk adamdir
  9. hakan sukur adam gibi adamdir
  10. neresinden

© 2008 - uludağ sözlük

zararin neresinden donulurse kardan adamdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zararin neresinden donulurse kardan adamdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zararin neresinden donulurse kardan adamdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» numayan olmak » guverte » vanti lator » uefa kupasi » ogrenciye para bozduran esnaf » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » uluslararasi cinsel iliskiler » uyu demeye geldim » ah bu sarkilarin gozu kor olsun » proforma fatura » mech eng » pierre mardin » sahibiye medresesi » almeria » vaudeville for vendetta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iron maiden » inertia creeps » ateist sehit olur mu sorunsali » uludag sozluk » uyku tulumu » sevgiliyle gece denize girmek » cinselligi ozgurce yasayan insanlarin ayiplanmasi » sacin kesilince kisalmasi » matroska » anal seks sonrasi oral seks yapabilen kiz » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » markus rosenberg » karamursel » burada seviyorum seni » sessizlik