zannetmek 

kapat
  1. öyleymiş sanmak, zan (sanı) üzerine hareket etmek.
    #224497 (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 15:36)
  2. birşey bildiğini bilmek ama bunun doğruluğundan emin olmamak.
    #557554 (eylmz, 19.08.2006 20:37)
  3. maddenin dördüncü hali; başka bir boyuta geçişin başlangıç noktası, bitiminden hemen önce süblimleşen.. katıdan, gaza..
    #2839995 (endless, 15.01.2008 03:34)
  4. hata yapmanın avuntuya dönüşmüş hali...
    #2840007 (no witzki, 15.01.2008 03:37)

© 2008 - uludağ sözlük

zannetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zannetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zannetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski karim » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » disko krali » aziz yildirim » azadiya welat » asil turkler cekik gozludur inanci » bob marley » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » cervix uteri » 30 kg dashakli adam » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » polemik yapilabilecek entryler » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » golgesisin kendinin sadece » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mr and mrs brown » kalimerhaba radyo » tolga evren » hard sun » dave matthews » fk vojvodina » 12 ekim 2008 uds sinavi » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » sentenced » haydar dumen e sorulan yaran sorular » noise gate » ataturk un karga kovalarken olmesi » zall dan beklenenler » sikisiki baba » mustafa denizli