zani 

kapat
  1. zina yapan anlamında.
    #9145 (delikanlımühendis, 14.01.2006 14:26)
  2. (bkz: organize isler)
    #378595 (JuanSebastianVeron, 27.06.2006 13:19)
  3. Organize işlerden akılda kalan süper ötesi bir replik...
    #949504 (Pncir, 04.12.2006 20:12)
  4. (bkz: zira mı zira nedir ki)
    #949581 (aksak tirtil, 04.12.2006 20:26)

© 2008 - uludağ sözlük

zani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resim dersinden kopya cekmek » lorik cana » dersim » private emotion » yaran fikralar » is donusu evin merdivenlerinde soyunmaya baslamak » zirvato » universidad de concepcio » manisa kebabi » askere gitmeyi reddetmek » ertugrul saglam kesin gidiyor » durusma » atlanta » arda turan » fatma aliye topuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yesim ceren bozoglu » sukela » ayse ozyilmazel » akim trafosu » alinti » seni seviyorum demekten korkmak » knut » ahmet turan alkan » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » turkceden ingilizceye komik ceviriler » somewhere over the rainbow » dugmele dugmele » jason statham » ros asana » luther