zamanin ii bi modeliydi sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sanirim
  2. sanirim kor oldum
  3. sanirim osurdum
  4. sanirim kusacagim
  5. sanirim hapsuracagim
  6. sanirim yapamayacagim
  7. ondandir sanirim
  8. yalan sanirim
  9. sanirim sictim
  10. yalandan sanirim

© 2008 - uludağ sözlük

zamanin ii bi modeliydi sanirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zamanin ii bi modeliydi sanirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zamanin ii bi modeliydi sanirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir capkina yanginim » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » acik imza » orgazm sonrasi aglayan erkek » yedikce yiyesi gelmek » yoneticihatasi com » jim root » tropic thunder » 2 saat icinde deprem olacakmis » ucakta namaz kilmak » ray blanchard » how i met your mother » istifa edecek pasa » yaran entryler » karantinali despina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelly macdonald » erhan goksel » bosa cikmis volkan demirel bakisi » alice cooper » san dimas » aci cekmek » kaybetmek » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » greasemonkey » moriye » haberturk » savasim » when the smoke is going down » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » uludag ve eksi sozluk atismasi